»

Jun 21

Pågående rekrytering: Driftsledare till Anderssons Städ i Falun

***STATUS I REKRYTERINGEN: INTERVJUER PÅGÅR***

Vi söker en Driftsledare för våra schemalagda lokalvårdsuppdrag.

Som Driftsledare ansvarar du för att säkerställa, leda, fördela och kontrollera driften inom detta område. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir

 Personalansvar för ca 30 Lokalvårdare, två Gruppchefer och en Kundansvarig
 Leda och fördela lokalvårdsuppdragen på lång sikt, vilket bl a innefattar schemaläggning av nya och befintliga kunduppdrag
 Säkerställa att det finns tillräckligt med personal på lång sikt
 Medverka vid uppstart av nya kontrakt (tillsammans med kundansvarig)
 Stöd och backup till operativa (dagliga) driftsledningen (gruppchefer)
 Säkerställa och följa upp att städmetoder efterlevs samt följa upp avvikelser
 Arbeta för merförsäljning och ökad frekvens hos befintliga kunder
 Personalutveckling, personalvård och medverkan vid t ex rehabiliteringar

Du rapporterar till VD och kommer att medverka på ledningsgruppsmöten och interna driftsmöten.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av personalledning och har god förmåga att kunna organisera och planera verksamhet. Som person är du serviceinriktad, bra på att samarbeta och har förmågan att självständigt kunna fatta beslut. Vi ser det som meriterande om du har egen städbakgrund och dokumenterad ledarutbildning.

Tjänsten är placerad vid vårt kontor i Falun. Vissa lokala resor förekommer då B-körkort är ett krav och önskvärt med tillgång till egen bil.

Anderssons Städ kännetecknas av korta beslutsvägar och en möjlighet att kunna vara med och påverka. Företagets värdeord är engagemang, personligt, omtanke och kvalitet.

I denna rekrytering samarbetar vi med Carbonado HR. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mikael Kjällbring på 072-44 88 555 eller mikael@carbonado.se.

Ansökan lämnas via e-post till annons@carbonado.se (skriv ”Driftsledare” som mailrubrik). Sista ansökningsdag är 15 juli.